Mniej więcej pod stopą znajduje się zwykle to, co dokładnie jazzuje w stosunku do ludzi. Brooks 'DNA ABSOLUTNIE NIC Podeszwa środkowa z pianki kosmicznej jest zwykle najlżejsza, dzięki czemu buty Balenciaga Track 2 znajdują przyjemny szczyt stosu (nie, to naprawdę jest tylko 40 mm) bez tego dodatkowego tłuszczu. W tej kosmicznej piance umieszczono kilka klarownych warstw - rewelacyjny talerz z włókna węglowego; pewna prędkość pozbawiona tożsamości to nie dla grata z 2020 r. Ta kombinacja da ci wiele miejsca, podczas gdy zdecydowanie (naprawdę Trener Prędkości Balenciaga) szybko kroczy (np. ciężko, na prawie sprinterskich prędkościach), chociaż jest to po prostu korporacja redukcja wstrząsów pod stopami. Przedmiot wyczuwa mniej, np. Sprężysty NEXT%, a jeszcze więcej, jak zwykłe zgrywanie w wyścigach samochodowych.
Pomimo obecności wielu stabilnych gumowanych ubezpieczonych, YOU W7. 5 dostałem za krótki 5. 8 uncji. / 164g.
JONES: Kiedy wydawało mi się, że jestem entuzjastycznie nastawiony do używania większości tych butów i butów w ramach mojej rutyny ćwiczeń. Kiedy zapiąłem te osoby za pomocą butów Balenciaga Triple S, aby rozpocząć reżim rozgrzewki oprócz natychmiastowego pomysłu: większość z nich może nie Buty Balenciaga Chunky Triple S Damskie Różowy / Piasek / Biały być po prostu korporacją, są absolutnie trudne. Chociaż, utwórz, naucz się tego stylu wkrótce ty w zasadzie zacznij.
Zapuszczając się, zrobiłem coś w rodzaju rozgrzewki o długości 2 mil, przeszedłem w ciągu 1 minuty, oprócz 1-minutowej trudniejszej próby (6: 20-6: 50) / regeneracji, a następnie ochłonąłem tylko na dwie mile po mili. Kiedy nie wierzyłem prawie w nic na talerzu, oprócz tego wydawało się, że nie ma absolutnie nic nadmuchiwanego odbicia, więc problem wydawał się twardy w stopach.
Kiedy zastanawiałem się nad sobą - nie ma absolutnie żadnej techniki W tym konkretnym przypadku funkcjonowałaby jakaś demonstracja; Kiedy zacząłem sceptycyzm, że ten typ wydaje się być prawdopodobnie z podobnego rynku, ponieważ buty do biegania Des Balenciaga Speed były przeznaczone dla Birkenstock Boston. Prostymi słowami, ten but do biegania wyczuwa, że trudno jest być trochę zgranym w wyścigach samochodowych. Wiele butów i butów pozwala ci myśleć szybciej, co by nie było. Lekkość w zamian ponad wszelką wątpliwość; chociaż nie martwiąc się o miejsce, nie miałem żadnych emocji związanych z powrotem.